ett hej, ett erkännande, en nyhet och en väldigt översiktlig livsuppdatering.

Jag vet knappt i vilken ände jag ska börja när jag sitter med en tom ruta som ska fyllas med ett inlägg. Fyllas med ord och bilder. Vi kan ju börja med att erkänna att kameran står på byrån och samlar damm, där har den stått i nästan tre månader tror jag.

I skrivande stund ligger jag med krokig rygg i sängen, med julmusik i öronen och en tv-spelandes sambo på andra sidan bokhyllan. Här får vi bara bo kvar i några veckor. Sen tar jag mitt pick och pack och flyttar in på 27kvm i en ny stad. Där får jag bo tills slutet av februari, och förhoppningsvis längre. E tar sina kartonger och blir inneboende hos sin mor igen. Vi har känt hur det här med att vara särbos splittrar oss lite inombords, men vet ju båda att bara för att vi inte bor ihop längre betyder det inte att vi inte längre är ihop.

Jag gjorde beslutet att testa att bo själv istället för att flytta hem igen, bara för att se hur det är. En egen etta på 27kvm som jag får inreda precis hur jag vill. Med lånade möbler från familj och vänner, en kokvrå där mina nudlar ska kokas och ett minimalt badrum där jag ska göra mig fin. Och en alldeles underbart mysig sovalkov. Ni får väl se bilder när flytten är avklarad.

Hur har november sett ut annars? Jag är på praktik och trivs något så ypperligt. Planerar en mysig helg med kompisträff, chokladbollsbakning, TWD-tittande och ja, tvättid måste vi också hinna med. Har hunnit med att fira syrrans sambo, haft tentainlämning, spelkväll med Wildingen och lite släktträff såklart. Fick visa mamma och E lägenheten, och gjorde ett "snabbt" besök på IKEA. Jag skulle väl säga att det mesta rullar på.

Det kliar i mina fingrar efter att börja blogga igen, men vi får se hur tiden framöver kommer se ut. Och tyvärr är ju min vardag på praktiken inte så bloggbar, så det blir ju väldigt lite material också. Men ska försöka se vad jag kan producera fram här. Puss på er så länge!

Vardagsbestyr | |
Upp