trasig skärm, framtidsångest och lite tankar.

den senaste månaden har varit en tuff tid. rent mentalt har jag känt mig svag (lika med fysisk pga sjukdom) och trasig, och stackars E har fått stå ut med en alldeles för fräsig och okänslig tjej. jag har haft ren framtidsångest, i och med för lite jobb och en fundering på att leta nytt (trots att jag trivs, de har dock inte kunnat erbjuda mer än några timmar om dagen vilket känns påfrestande när man precis har flyttat). det har lugnat ner sig nu med ångesten, jag har räknat på det och kunnat lugna ner mig med att livet faktiskt går ihop bättre än jag trott. 

tror att lite av ångesten beror på att ifall jag inte får en fast anställning till hösten så har jag en fundering på att plugga på högskola - något som i sig är LÄSKIGT. men ännu mer när man faktiskt inte har pluggat på ett par år och bara vill vara klar med det så man kan få fortsätta i det yrket som man älskar. lite så har tankarna gått, och bara det är ju jobbigt nog. sen har vädret varit bläe och jag styrs tyvärr något oerhört mycket av vad det är för väder (mest pga dör av kyla - så illa att jag fått köldutslag nu i vinter).

till råga på allt så spräckte jag min mobilskärm idag, hehe! OCH det här inlägget är inte för att klaga. jag ville mest förklara hur det har känts den senaste tiden, men livet känns nu bättre. det är lite som att plocka av tunga stenar från axlarna.

nej nu ska jag pussa på min fina pojkvän som ogillar att jag kallar honom sambo (men som i hemlighet älskar det). hej svejs!
Vardagsbestyr | |
Upp