3 serietips

Något ni kanske inte vet om mig är att jag är ett serienördsfreak. Tänkte lista tre serier som ni borde se. Finns på Netflix!
 
 
 
ORPHAN BLACK
Sarah Manning återvänder till New York för att återuppta kontakten med sin dotter, efter att ha spenderat ett år på flykt som bedragare. Hennes liv avbryts raskt då hon bevittnar sin dubbelgångare begå självmord på en tågstation. Hon bestämmer sig för att ta över sin dubbelgångares identitet och dras strax in i ett sökande efter sanningen om hennes eget förflutna!

 

GILMORE GIRLS
Välkomna till Stars Hollow! En pittoresk småstadsidyll med fängslande karaktärer. Här bor Lorelai och Rory Gilmore, två kaffemonster som älskar snabba dialoger med intellektuella popkulturella referenser. Serien kretsar kring dessa två damer och människorna i deras liv samt deras dysfunktionella familjesituation.

 


THE INBETWEENERS
Fyra pojkar i förorterna till London söker efter lyckan i livet. En serie om att vara tonåring, stå upp mot mobbare, vara cool, ha sex och hitta sig själv mitt i allt skolarbete. 

Bildkällor hittar ni här.
Film och TV | |
#1 - - Sandra:

Haha alltså jag har sett alla avsnitt av the inbetweeners men det är så plågsamt tycker jag :P Klarar inte riktigt av såna skämskudde-situationer de ständigt hamnar i :P

Svar: Skämskudden är vår bästa vän när det kommer till den serien! Förvarnade min sambo när vi skulle se den tsm, var nämligen tvungen att gömma mig minst 5ggr per avsnitt fast jag ändå sett den innan! X) kram!
matilda

#2 - - ISA:

alltså huuur mycket nostalgi av gilmore girls!?

Svar: såååå mycket! bästa jag vet alltså :) kram!
matilda

#3 - - Linn Strömberg:

Vad bra tips!

Svar: Kul att du tyckte om dem! kram :)
matilda

#4 - - Daniella Chanelle:

Inte sett någon av de faktiskt!

Svar: Se, se, se! Varning för skämskudde på The Inbetweeners dock! :D
matilda

#5 - - Ida - foto & häst:

Orphan black är så himla bra! :D

Svar: Visst är den!? :) kram
matilda

Upp