Dag fyra.

Det finns en liten-liten samling av bilder från gårdagen. De flesta är suddiga och jag vet inte riktigt vad de ska föreställa, men här har ni några som jag tog när jag var relativt stadig på handen.
 
 
Monki hade annordnat en rockrings-lektion för de som var intresserade. Det var vi ju!
 
 
Någon gång fick jag för mig att jag ville ha skägg och mustach, så då fixade Reidun det åt mig! Gick runt så på området pga visste inte hur jag skulle få ur det och var akut kissnödig. På andra bilden hängde jag med Amanda och någon snubbe som vi kände genom Malin. Vi fick för oss att ta en wefie ihop liksom.
 
 
Allting avslutades med Veronica Maggio (andra gången jag ser henne, men hon är fortfarande sjukt bra!!) och sen var det officiellt höst. Jag sällskapade med MarKus hem, vi tappade bort oss när vi gick till Södra men hittade rätt trots att vi vägrade lyssna på GPS:en. 
 
 
Kom hem med lite för många såna här bilder^. 
 
Tack Popaganda för i år!
Musik och Festival | | Kommentera |

Dag tre.

Alltså - Popaganda och festivalhäng. Älskar det! Har fortfarande träningsvärk överallt och ville helst av allt bara sova igår efter några timmar, men stämningen var på topp och då kör man ju vidare. 
 
 
Vi hängde i parken och förkrökade, medan denna söta hare skuttade förbi med sina kompisar.
 
 
När det började ösregna så låste jag och Amanda in oss på en bajamaja och stod där till det avtog. 
 
 
Tittade på Kelis!
 
 
Bästa platsen att hänga på var nog i PantaMera tältet. Där satt jag med Amanda och Reidun och hade bra utsikt över lilla scenen.
 
 
Sen var det dags för Lily Allen och vi var taggade till tusen!
 
 
Så grymt bra!! Har väntat på det här hela sommaren och äntligen fick jag se henne live. Bästa konserten under gårdagens Popaganda. 
Musik och Festival | | Kommentera |

10 saker ni inte visste om mig.

1. Jag är världens tv-serienörd. Kan knappt komma ihåg hälften av alla serier som jag har sett. Allting började sommaren 2009, då jag och Amanda maratontittade på serien Lost. Sen dess har det bara fortsatt att spåra ur!
 
2. Under en period i gymnasiet kallades jag för Kotten. Och Fluffet. Det sistnämnda var på grund av mitt hår (konstant fluff). 
 
3. När jag var liten ville jag bli delfinskötare, på Kolmården. 
 
4. Min största rädsla, förutom spindlar, är mimare. (Spindelfobin har jag fått från mamma...)
 
5. Jag var faktiskt bra på matte fram tills i sexan. Mina klasskamrater frågade alltid mig om hjälp. Nu är jag urusel och fattar ingenting. (Varför var de tvugna att blanda in bokstäver?)
 
 
6. Under mitt första år av gymnasiet hade jag färgat håret brunt, och ingen visste om att det inte var min äkta hårfärg först jag färgade tillbaka till blont. 
 
7. Jag är överkänslig mot jordnötter.
 
8. Jag har bloggat sen jag var ungefär 12 år, men aldrig stannat längre än ett halvår på en och samma blogg. Nu har jag köpt ett domän och måste liksom stanna här minst ett år. Puh. (Ja, jag är superambivalent). 
 
9. Kladdkaka är mitt signum 
 
10. Jag träningssimmade fram tills femman, då de ville att jag skulle börja tävla - men det ville inte jag. 
FAQ | | Kommentera |
Upp